Půl světa v Lumionu

Vložil
Tisková zpráva
26.08.2015 14:00
Lumiartsoft s.r.o.

Náš svět je vymezen otázkami, které si dokážeme pokládat. A právě program Lumion celou řadu takovýchto otázek vyvolává. Mění zaběhnutá schémata, která se ukazují jako neefektivní a překonaná, což dokazuje jeho rostoucí oblíbenost mezi uživateli a v roce 2014 překonaná hranice 100 000 prodaných licencí. V současnosti už program Lumion používá více jak polovina nejvýznamnějších architektonických kanceláří na světě určených podle WA Buildings. Ptáte se, proč tomu tak je?



Hlavními důvody proč používat Lumion jsou jednoduchost a zobrazení výsledků v reálném čase. Samotné vlastnosti programu se pak díky schopnosti vývojářů reagovat na připomínky od zákazníků a zapracovávat je do následných verzí neustále zdokonalují. Získáte tak možnost  dát Vašim zákazníkům výstupy jiného typu než jen obrázky. Můžete snadno zpracovat  video anebo v nové verzi Lumion 5.7 vytvořit 3D prohlídku, kterou zašlete přímo Vašemu klientovi. Další obrovskou výhodou programu Lumion je, že se vše můžete naučit snadno bez potřeby zdlouhavého a složitého školení.



Lumion 5 přináší celou řadu novinek. Filosofie programu je se s každou další aktualizací posunout o krok dál. Každý update je následně týmem vývojářů konzultován se zákazníky. Díky tomu se ovladatelnost Lumionu a jeho pracovní prostředí ještě více zdokonalili i přes to, že už i tak byl asi uživatelsky nejpříjemnějším programem svého druhu. Nyní Lumion dostává ještě čitelnější grafickou strukturu, která zaručuje snadnější práci a možnost rychlejšího samostudia. K výstupům dále ještě přibývají 360stupňové pohledy posílané přes cloud. Ty můžete otevřít i na mobilních telefonech, tabletech a samozřejmě počítačích bez nutnosti instalace doplňujících programů.

Nutno podotknout, že aktualizace k dané verzi programu jsou zdarma.
Zvyšující se nároky na výstupy prodlužují čas tvorby a technická stránka věci je pro uživatele příliš náročná. Architekt tak musel opustit představu toho, že zvládne tvořit konstrukci a zároveň ji graficky ztvárnit tak, jak dřív bylo obvyklé. Nyní se ale ovladatelnost programů zlehčuje i se zachováním kvality výstupů. Díky tomu tak může architekt znovu tvořit konstrukci a zároveň ji sám graficky zpracovat a prezentovat.
Lumion je v tomto striktní a dokazuje, že vizualizace je dostupná všem a jednoduše.



Lumiartsoft s.r.o. připravuje sérii předváděcích prezentací programu Lumion ve vybraných městech České republiky, které se můžete zúčastnit.

Více informací naleznete zde.

0 komentářů
přidat komentář

Související články