Špička v designu vypínačů - spínací systémy Berker

Vložil
Tisková zpráva
01.08.2015 12:15
V každé novostavbě nebo při rekonstrukci přijde fáze, ve které je třeba vyřešit zdánlivě banální věc – výběr vypínačů a zásuvek. Z pohledu celé stavby, domu či bytu se může zdát toto rozhodnutí jako detail, ale… detaily dělají domov. Obzvlášť, když máte vyhraněný styl, je dobré vědět, že je z čeho vybírat!
Spínací systémy Berker, charakteristické nadčasovým designem a prvotřídní kvalitou, nabízí společnost Hager od roku 2012. Představme si jednotlivé řady…

Vyberte si design v ten správný čas!

Váháte s výběrem typu vypínače? Jaký je nejvhodnější materiál a nejideálnější barva rámečku? Modulární řešení spínacích systémů Berker nabízí dva základní typy strojků s odlišným ovládáním – pro variantu standardních hranatých řad a pro variantu kulatých řad s otočným ovládáním přístroje.  Základem je zvolit strojek s požadovanou funkcí (silová zásuvka, vypínač, datová zásuvka, telefonní atd.) a nainstalovat ho do instalační krabičky. Znáte-li již přesný odstín a design místnosti, vyberete finální provedení přístroje - barvu, materiál a design.

Berker S.1 a B.x kombinovatelná škála

V jednoduchosti je krása, což platí také o řadě  Berker S.1. Tato série je díky svým jednoduchým liniím a barvám (polární bílá, antracit a hliník) vhodná do rozsáhlých komerčních objektů.  Chcete-li vnést do interiéru více elegance, pak je zde řada Berker B.3 a B.7. Na výraznější styl těchto řad přejdete jednoduchou záměnou rámečků u přístrojů S.1.



Barvy činí život pestřejší a přesně taková je řada Berker B.3. Čisté linie rámečků dodávají tomuto designu impozantní vzhled. S celou řadou barevných variant rámečků a spínačů sestavíte individuální kombinace. Velmi atraktivní kontrasty nabízí například rámečky Berker B.3 z eloxovaného hliníku v černé, hnědé, zlaté nebo červené barvě.


Berker B.7

Použitím kvalitních materiálů jako je ušlechtilá ocel, hliník, či sklo, propůjčuje řada Berker B.7 ušlechtilý akcent nejrůznějšímu prostředí.




Berker Q.1a Berker Q.3

Spínací systémy Berker Q.1 a Q.3 vynikají čistými konturami a příjemným sametovým povrchem. Základ obou řad tvoří stejný centrální díl, řadu Q.1 specifikuje zaoblený rámeček, Q.3 rámeček s ostrými hranami. V nabídce Berker Serie Q. najdete až 278 produktů dvou základních barev, sametové polární bílé a antracitové. Designy jsou vhodné jak do bytových prostor, tak do komerčních objektů.

Berker Arsys

Díky harmonickému působení tvaru, materiálu a funkce splňuje Berker Arsys i ty nejnáročnější požadavky. Stylový design, atraktivní nadčasové barvy a materiály jako například nerezová ocel, nabízí široké možnosti. Mimořádný tón a nádech čistého luxusu interiéru dodá Berker Arsys v kovovém provedení se zlatou a bronzovou barvou.


Berker K.1 a Berker K.5

Pro ty z Vás, kteří si potrpí na ostré hrany, jsou ideální volbou přístroje Berker K.1. Luxusnější variantu této série s čistými konturami a důsledným designem představuje série K.5  s prémiovým povrchem z hliníku či nerezové oceli.

Generace R.

Berker R.1, R.3 a R.Classic

Umí něco jako vypínač vzbudit emoce? Sto let poté, co byl uveden na trh první otočný vypínač, objevila se nová řada sympatických vypínačů Berker R.Classic, navazující na starý design. Výrazná páčka a průhledné obrysy bez rámečku, to jsou charakteristické rysy Berker R.Classic spadající do Generace R.

U řady Berker R.3 se snoubí výrazné ostré hrany rámečku a kulatý ovladač. Nejzajímavější kontrast je prezentován v kombinaci plastových ovladačů s rámečkem z hliníku, nerezové oceli či skla.

Série Berker R.1 je mladším bratrem řady R.3, v porovnání s ní však působí díky zaobleným hranám jemněji. V portfoliu najdete také širší nabídku, velmi lákavé jsou například spínací systémy z exkluzivních materiálů jako akryl, kůže, břidlice, dřevo či beton.

Vraťte se s kulatým designem k tradicím a zachovejte novodobé funkce

Berker Serie 1930 vychází z dob, kdy byla funkčnost produktu omezena pouze na spínání. Dnes rozšiřují paletu funkční strojky, nabízející řešení jak pro historické stavby, tak pro rodinné domy, hledající opravdu něco výjimečného. Kulaté programy Berker Serie 1930 jsou k dostání v  kvalitním porcelánu od společnosti Rosenthal nebo v polárním bílém a černém plastu. Dáváte přednost sklu? Pak Vás zaujme Berker Serie Glas.

Více informací najdete na www.hager.cz/vypinac
Dotazy zasílejte na vypinace@hager.cz.
0 komentářů
přidat komentář

Související články