Konference PROMĚNY MĚSTSKÉ KRAJINY 2015

FESTIVAL KRAJINÁŘSKÉ ARCHITEKTURY A ZAHRADNÍHO UMĚNÍ
MEZINÁRODNÍ KONFERENCE KRAJINÁŘSKÉ ARCHITEKTURY A ZAHRADNÍHO UMĚNÍ
16.9. - 18.9.2015, LEDNICE, ČESKÁ REPUBLIKA

Vložil
Tisková zpráva
21.06.2015 11:50


Ústav zahradní a krajinářské architektury Zahradnické fakulty Mendelovy univerzity v Brně si Vás dovoluje pozvat k účasti na festivalu a mezinárodní konferenci tematizujících ideu PROMĚNY MĚSTSKÉ KRAJINY. Diskuse českých a zahraničních odborníků na dané téma doplněná o bohatý kulturní program se bude odehrávat v akademické zahradě a dalších prostorách Zahradnické fakulty se sídlem v Lednici, v centru Lednicko-valtického areálu.

Po dobu trvání festivalu a konference se akademická zahrada Zahradnické fakulty promění v dějiště osvětové a inspirativní výstavy prezentující městské krajiny z nejrůznějších částí světa, dějiště mezinárodního odborného dialogu k tématu proměn městské krajiny a v neposlední řadě také v dějiště zajímavých doprovodných kulturních akcí. Hlavním cílem festivalu a konference je podpora zájmu o městskou krajinu cestou dialogu, osvěty i zábavy.

Můžete se těšit na tematické přednášky, vernisáž výstavy, netradiční umělecká vystoupení - performance, ukázky aranžování květin, ochutnávku vín z produkce Zahradnické fakulty a další zážitky. Těšíme se na shledanou v akademické zahradě ZF v Lednici!

Bližší informace a program naleznete na: www.urbanlandscapecz.doodlekit.com
0 komentářů
přidat komentář