Navštivte Schüco v showroomu designových značek Kaštanová

Vložil
Tisková zpráva
10.06.2015 12:55
Schüco CZ s.r.o.

Centrum Kaštanová představuje unikátní formu prezentace produktů a služeb z oblasti bydlení a designu na jednom místě. První centrum svého druhu v České republice je primárně zaměřeno na architekty, designéry, projektanty, developery a stavební firmy, komplexní odborné poradenství s výstavbou rodinného domu však nabízí i koncovým zákazníkům. Partnerský projekt sestává z kvalitních českých a zahraničních značek pro komplexní výstavbu domu včetně vybavení interiéru a exteriéru. Součást Kaštanové tvoří Centrum hrubé výstavby se stánkem společnosti Schüco a prezentací okenních, dveřních a fasádních systémů z hliníku. Designové showroomy, zázemí pro odbornou veřejnost a klientské centrum pro koncové zákazníky i velké investory v jednom najdete v Brně – Brněnských Ivanovicích, v blízkosti sjezdu z dálnic D1 a D2.  Otevřeno bude od 12. června 2015. 

Centrum Kaštanová
Vizualizace stánek Schüco

Komplexní přístup, od návrhu projektu přes výstavbu až po interiérový design

Rozsáhlá plocha 15 000 m2 vytváří dostatek prostoru k prezentaci širokého spektra značek, od zástupců hrubé výstavby se zdicími materiály, fasádními a střešními systémy až po designové showroomy s vybavením interiérů a nabídkou podlahovin, obkladů a sanity, kuchyní, dveří, osvětlení, nábytku a dalších. Návštěvníkům je k dispozici klientské centrum, odborné poradenství, jednací a školicí místnost, stylová kavárna s cateringovou službou, food shop či VIP zóna, kterou lze využít k uzavírání obchodů i k relaxaci a zábavě, nechybí ani dostatek prostoru k parkování. V Centru Kaštanová vám kromě služeb architektů a designérů zprostředkují kontakty na statiky, požární techniky i další specialisty, kteří jsou při tvorbě projektu či výstavbě nového bydlení zapotřebí.

Centrum hrubé výstavby s produkty Schüco
Nosným pilířem Kaštanové je Centrum hrubé výstavby se zastoupením řady významných firem nabízejících stavební materiál. Kromě výše zmíněného zde najdete krby, střešní okna, vytápění nebo klimatizační techniku. Partnerem v oblasti oken, dveří a fasád je společnost Schüco, která zastupuje systémy z hliníku. „Instalaci jsme zaměřili na zajímavá a nová řešení především pro rodinné bydlení. V Kaštanové konkrétně uvidíte okno s mechatronickým kováním TipTronic nebo inteligentní modulární panel pro ovládání vchodových dveří Door Control System,“ přibližuje stánek Ing. Petr Herynek z marketingu Schüco CZ. V showroomu najdete také novinku prezentovanou na lednovém veletrhu BAU v Mnichově, panoramatický posuvný systém ASS 77 PD.HI s manuálním ovládáním. „Jedná se o subtilní tepelně izolovaný profil z hliníku pro velkoformátové prosklené stěny. Konstrukce je maximálně transparentní, bezbariérová a snadno ovladatelná pomocí minimalistické rukojeti. U profilu ASS 77 PD nabízíme několik systémových variant včetně různých úrovní tepelné izolace, elektrického ovládání a rohového provedení,“ upřesňuje Petr Herynek.

Komfortní zázemí 24 hodin denně

Centrum Kaštanová přináší architektům a jejich klientům neomezený vstup do showroomů 24 hodin denně, sedm dní v týdnu. Projekt počítá se vzděláváním mladých lidí zajímajících se o design i s pořádáním odborných přednášek architektů. Cílem investora je návrat k dobrým tradicím, kvalitním produktům a servisu a vytvoření dlouhodobé synergické spolupráce mezi jednotlivými partnery. Vyrazíte-li do Kaštanové, dostupnosti se bát nemusíte, přibližně osm minut trvá cesta z centra Brna a dvě minuty od křížení dálnic D1 a D2.

Pro více informací navštivte www.kastanova.cz a www.schueco.cz.
0 komentářů
přidat komentář

Související články