Schodišťové stupně PRESBETON do Vaší zahrady

Vložil
Tisková zpráva
20.04.2015 12:30
PRESBETON Nova, s. r. o.

Společnost PRESBETON patří k předním výrobcům betonového zboží pro stavby a úpravu zpevněných ploch v okolí rodinných domů, chat či chalup. Nabídka zahrnuje širokou škálu dlažeb, zdicích prvků, svahových a okrasných tvárnic a v neposlední řadě i  schodišťové prvky.


Pokud přemýšlíte, jak vyřešit výškové rozdíly terénních ploch různých úrovní na své zahradě, tak jednou z možností je použití schodišťových prvků. V nabídce společnosti PRESBETON jsou dva typy těchto schodišťových prvků, které se liší zejména vzhledem a dělíme je na Standardní schodišťové stupně a Natural schody. Zmiňované prvky lze použít venku v zahradě, na terasách nebo u domu k překonání malého převýšení.

Standardní schodišťové stupně jsou vyráběny litím pohledového betonu do forem, nejčastěji s celoplošným tryskaným povrchem. Vyrábí se pouze v přírodním provedení, ale v několika typových variantách – přímé, nájezdové, rohové a obloukové. Všechny typy stupňů lze spolu vzájemně kombinovat a dle terénních dispozic zvolit nejvhodnější kombinaci. Většina schodišťových stupňů je vyráběna na zakázku dle konkrétních požadavků zákazníka.
Novinkou, zejména z hlediska rozšíření nabídky barevných provedení, jsou přímé stupně, které jsou oproti výše uvedeným stupňům vyráběny vibrolisováním. Stupně s hladkou povrchovou úpravou jsou k dispozici ve třech barevných provedeních – přírodní, hnědá, černá. Tryskaný povrch lze pořídit v přírodní barvě nebo v šedobílém colormixu Piano.

Pro zastánce přirozeně vypadajících prvků, které vhodně a nenásilně doplňují zahradní architekturu, jsou v nabídce Natural schody, jejichž charakteristickým znakem je imitace přírodních materiálů. Betonové schody GRACIE a FURIE evokují svým vzhledem atmosféru antického Řecka a připomínají staré ohlazené kamenné schody. Mají reliéfní povrch a jsou vyráběny v decentních barvách, jako je přírodní a pískovcová. Schod FURIE j navíc doplněn o černý barevný odstín. Schod BARK imituje svým reliéfem a barvou staré dřevěné schody, podobně jako schod TOGO imitující exotické dřevo. Tyto Natural schody je ideální, v případě potřeby, kombinovat s dalšími prvky z kategorie Natural, jako jsou dlažby, obrubníky , palisády aj.

Všechny zmiňované schodišťové stupně jsou mrazuvzdorné a jejich povrch je opatřen impregnací. Více na www.presbeton.cz.
0 komentářů
přidat komentář

Související články