STOPKA je hlavním partnerem studentské soutěže Admonter

Vložil
Tisková zpráva
09.10.2014 09:10
Navrhni interiérový doplněk a vyhraj zájezd na světový stavební veletrh BAU v Mnichově 2015,“ je hlavní motto studentské soutěže Admonter, jejímž hlavním partnerem je STOPKA.
Vytvořit kreativní a originální interiérový doplněk je hlavním zadáním letošního ročníku studentské soutěže společnosti Admonter, jejímž hlavním partnerem je STOPKA. Studentská soutěž je určená pro všechny studenty vysokých škol se zaměřením na produktový design, architekturu a stavebnictví.



Zadání soutěže
Úkolem soutěžících je navrhnout originální interiérový doplněk za použití produktů Admonter: dřevěné podlahy / dřevěné velkoplošné desky / obklad cube.
Doplněk by měl mít také praktické využití, protože vítězný návrh bude vyroben a použit v showroomu v sídle rakouské společnosti Admonter.
Vytvořený návrh musí být ve formátu pdf velikosti A3 a měl by obsahovat 3D náhled vč. hlavních rozměrů. Dále musí obsahovat jméno a příjmení autora, doplněné o kontaktní údaje (tel. a email). Maximální velikost zaslaného souboru je 20MB.

Uzávěrka soutěže
Do 11. listopadu 2014 emailem na: admonter@email.cz

Hodnocení
Komise složená z odborníků na interiérový design a vedení společnosti Admonter bude hodnotit každý přihlášený návrh splňující základní kritéria. Hodnotí se především nápad, praktičnost, design a zpracování návrhu.

Vyhlášení
Výsledky soutěže budou vyhlášeny 20. listopadu 2014 a uveřejněny na stránkách www.admonter.info

Cena pro vítěze
Vítěz vyhraje dvoudenní zájezd na světový stavební veletrh BAU v Mnichově (leden 2015) pro dvě osoby. Zájezd obsahuje: 2 x celodenní vstupenku na BAU 2015, dopravu (Praha-Mnichov a zpět), ubytování v *** penzionu na jednu noc pro dvě osoby vč. snídaně a večeře.

Hlavní partner soutěže
STOPKA, Klimentská 46, Praha 1
www.stopka.cz
V showroomu STOPKA jsou k dispozici vzorky jednotlivých materiálů.
0 komentářů
přidat komentář

Související články