Střešní dveře pro pohodlný výstup na terasu

Vložil
Tisková zpráva
29.09.2014 11:15
Solara, s. r. o.

Střešní terasy jsou super! I ta nejmenší dodá podkrovnímu bytu novou dimenzi a otevře ho zcela novým možnostem užívání - zahradničení, grilování, slunění… Co Vás napadne. A to třeba i uprostřed města. Ale jak se na takovou terasu pohodlně dostat? Solara nabízí výstupy na terasu ze šikmých i plochých střech. Od jednoduchých výklopných až po luxusní odsuvné. Různá řešení střešních dveří si můžete prohlédnout v přiložené fotogalerii referencí.

Posuvné střešní dveře Solara PERSPEKTIV jsou luxusní, na míru vyráběná odsuvná střešní prosklení.  Vypadají jako velká střešní okna zabudovaná na úroveň podlahy. Umožňují nejen pohodlný výstup na terasu, ale ve větším formátu či kombinaci s fixně prosklenou částí přináší do interiéru také velkorysé prosklení a atraktivní designový prvek. Konstrukčně se celé plochy prosklení odsouvají nad krytinu střechy či nad pevně prosklenou část. Posuvný systém je vhodný nejen pro šikmé, ale i pro ploché střechy, které k vybudování terasy přímo vybízejí.

Velmi komfortní výstup na terasu nabízí také střešní balkonové dveře Solara OPEN. Ty jsou určené k výstupu ze střechy, která je šikmá až k podlaze a skládají se z výklopně-kyvného střešního okna a do strany otevíravé spodní části. Jedná se o typový výrobek, který je cenově dostupný. Pro střechy s nadezdívkou jsou určeny střešní balkonové dveře Solara DOR. Oba typy přinášejí opět kromě možnosti výstupu i nadstandardní prosvětlení interiéru a perfektní výhled.

Pro obslužný výstup na střechu nebo do míst, kde jsou velká prostorová omezení, doporučujeme střešní okna otevíravá do strany Solara SIDE či Solara KLASIK - moderní repliku kominického výlezu, která je určená pro historicky chráněné budovy.

Pokud máte možnost terasu na střeše vybudovat, můžeme Vám to jen doporučit. Když se v rámci naší práce po střechách pohybujeme, často jsme překvapení, jak krásná zákoutí se všude skrývají a jak příjemný a netradiční je pohled na město z výšky.

Přejeme Vám, ať se Vám pod střechami dobře bydlí a přinášíme netradiční řešení střešních prosklení.

Pro více informací navštivte www.solara.cz/reference
či www.facebook.com/KrasneBydleniVPodkrovi.
0 komentářů
přidat komentář

Související články