Světelné potrubí Lightway

Vložil
Tisková zpráva
21.08.2014 09:05
Lightway, s.r.o.



Přivádí denní světlo z oblohy přímo do tmavých místností rodinných domů , obchodů, kanceláří a hal.

Všude tam, kde se musí přes den svítit umělým světlem, světelné potrubí Lightway (světlovody) dovede zdravé denní světlo a zdarma osvětlí tmavé prostory.

Osvětlení školky
Přívod denního světla na schodiště

Světelné potrubí Lightway (světlovody) začíná na střeše budovy venkovní kopulí ze skleněného křišťálu. Skleněná kopule nasbírá a soustředí denní světlo a pošle ho do potrubí, které díky zrcadlové vrstvě uvnitř dokáže denní světlo vést celou budovou až do místnosti kde je nedostatek denního světla, protože tam nejsou okna nebo světlíky.

Křišťálová kopule
Denní světlo na chodbě

Místnost je pak osvětlená přirozeným, denním světlem a lidé v ní netrpí na pálení očí a jsou méně nemocní a mají větší výkonnost. Majitel, díky tomu že má světlovod, nemusí platit za elektřinu za svícení a za výměnu svítidel. Světelné potrubí je ukončeno skleněným rozptylovačem přivedeného denního světla, aby bylo osvětlení rovnoměrně rozložené po celé místnosti. Samotné rozptylovače mohou být krásným a dech beroucím doplňkem vybavení budovy pokud se zvolí modely z broušeného českého křišťálu. Jsou to většinou masivní skleněné objekty zářící křišťálově čistým, denním světlem jako je Lightway Universum.

Křišťálové sloupy

Křišťálové sloupy

Chcete vědět cenu ?

Zavolejte ihned
235 300 694

235 300 694

Nebo teď odešlete formulář z webu: www.lightway.cz

Jakub Brandalík, zakladatel Lightway
0 komentářů
přidat komentář

Související články