CASALGRANDE PADANA – NE EXPERIMENTŮM!

Vložil
Tisková zpráva
18.08.2014 07:25
ARCHTILES s.r.o.

Ti nejlepší (z nás) si mohou dovolit NEŘÍDIT se aktuálními trendy, být VĚRNI SVÝM KOŘENŮM a NEEXPERIMENTOVAT. To platí především o výrobci CASALGRANDE PADANA. Odolává nešvarům globalizace, od svého založení v roce 1960 patří rodině Manfredini, krizi přežil bez propuštění, i nadále má přes tisíc zaměstnanců a důraz klade na respekt k přírodním zdrojům a na ochranu přírody stejně tak, jako na zodpovědnost vůči společnosti. Bez sebemenšího zaváhání  se celá desetiletí věnuje výrobě slinutých neglazovaných obkladů a dlažeb nejvyšší kvality, které prodává v sedmdesáti zemích. Jasná koncepce, široký výrobní program a přísná kvalita CASALGRANDE PADANA si na celém světě získala důvěru architektů, investorů, developerů i stavebních firem.


Za patnáct let spolupráce jsme u zásadních otázek téměř nezaznamenali odpověď NE, nestihneme vyrobit, nepřipravíme speciální produkci, nenaformátujeme...“ říká Petr Kunt z Archtiles o spolupráci s italskou! firmou a pokračuje „tyto výrazy v jejich slovníku zkrátka nenaleznete. Chce investor pro obchodní centrum Šantovka 90x90 v designu kamene? Vyrobíme!

Když už se CASALGRANDE PADANA pro nějakou, i když stále lehce konzervativní, novinku rozhodne, můžete si být jisti tím, že bude stoprocentně použitelná a splní všechna očekávání. CASALGRANDE PADANA totiž pečlivě naslouchá požadavkům trhu, reaguje na ně s rozvahou a podrobí je kritice nejvýznamnějších jmen světového designu, architektury a stavebnictví obecně.

Proto také architekti jako Kengo Kuma nebo Daniel Libeskind neváhali spojit svá jména s tímto jedinečným výrobcem. Ze vzájemné spolupráce pak vznikla nová série CEMENTO. Její jednoduchost je až troufalá. Tři barvy a dva povrchy ve formátech 30x60, 60x60 a 60x120 nabízí však přesně takové kombinace, které příliš nedovolují další otázky.

Cemento antracite rasato cassero


Další sérií je TAVOLATO. Tyto obklady oslavují krásu přírodního dřeva, jeho strukturu a barevné odstíny stejně tak, jako přirozenou různorodost povrchu. Série TAVOLATO přináší šest barev, od bělených odstínů po antracit, a tři rozměry 15x120, 20x120 a 30x120.

Tavolato marrone medio ravvic


Jemnost a minimalismus jsou pak tím, co odlišuje produkty další série SPAZIO od ostatních keramických obkladů a dlažeb. Povrch kolekce se otevřeně hlásí k inspiraci vzory, které  na cementu nechává pohyb špachtlí. Krása série spočívá v na první pohled nepostřehnutelné a přitom do detailu vyvážené struktuře.  SPAZIO má čtyři formáty, od 30×30 po 60×60 a celou řadu doplňujících dekorací a mozaik. 

Spazio bronzo mixlistelli


Produkty nových sérií CASALGRANDE PADANA, včetně jejich dekorů, si můžete prohlédnou v pražském a brněnském showroomu Archtiles. Více inspirace najdete zde.
0 komentářů
přidat komentář

Související články