Pod křídly sluneční plachty

Vložil
Tisková zpráva
15.05.2014 15:00
Sluneční plachty jsou stínícím systémem, který je využíván především ve středomořských státech, jako je Itálie, Francie nebo Španělsko. V posledních letech se však probíjí přes klasické pergoly nebo markýzy i do našich končin.

Sluneční plachty jsou inspirovány designem i materiály plachetnic. Díky tomu poskytují vysokou odolnost vůči povětrnostním vlivům a opotřebení. Sloupy jsou vyrobeny z ušlechtilé nerezové oceli, samotná plachta z Dacronu. Pro zajímavost, z Dacronu se vyrábí i umělé cévní náhrady což svědčí o vysoké kvalitě materiálu.

Neomezené možnosti montáže…

Vzhledem k možnosti uchycení na stěnu, nerezové sloupy nebo jiné kotvící prvky lze plachtu namontovat prakticky kamkoliv a v jakémkoliv tvaru.


Ovládání
Všechny sluneční plachty jsou stahovatelné. Všechny modely lze ovládat ručně, ale u větších rozměrů doporučujeme ovládání motorem. Pouhým stisknutím tlačítka plachtu stáhnete nebo vytáhnete. Cenový rozdíl mezi ručními a motorickými plachtami není nijak výrazný. Plachty s motorem jsou navíc vybaveny větrnou automatikou, která při nepříznivých podmínkách plachtu automaticky stáhne, i když nejste doma.



Stínící plachty jsou určeny především náročným zákazníkům, kteří hledají moderní a atraktivní stínící prvek na zahradu. Více informací o slunečních plachtách najdete na www.t-shade.cz

0 komentářů
přidat komentář

Související články