A1Architects v Ukradené galerii

Cyklus o mladé české architektuře

Vložil

24.03.2014 11:50
Přednášky

Do dvanáctého jubilejního dílu o mladé české architektuře, který probíhá v rámci Ukradené galerie v Děčíně Podmoklech jsme pozvali pražský ateliér A1Architects. Výstava spolu s přednáškou se bude konat tento čtvrtek 27.3 od 19 hod v Děčíně Podmoklech na rohu ulic Zbrojnická a Tržní. Přijďte a oslavte s A1Architects první výročí fungování cyklu o architektuře v Děčíně!


A1ARCHITECTS

„Výjimečnost našeho života utvářejí na první pohled nepodstatné detaily. Při své práci hledáme kouzlo těchto maličkostí v obyčejných věcech kolem nás, které nás inspirují…“

První samostatné projekty členů ateliéru A1Architects spadají do roku 2003. V roce 2005 se v Praze začíná formovat studio a kreativní dílna A1Architects, jejíž jádro tvoří Lenka Křemenová a David Maštálka, původně spolužáci z ateliéru architektury s označením A1 na Vysoké škole uměleckoprůmyslové. V letech 05 – 09 spolupracoval na některých projektech v ateliéru Jakub Filip Novák. Od roku 2012 se přidává k týmu další architektka Tereza Schneiderová a od konce roku 2013 také architekt Matěj Žaloudek. Na některých projektech se úzce podílí také grafická designérka, Davidova sestra Marta Maštálková.


Tak jako vždy v UKG Děčíně bude výstava zahájena u nástěnky a přednáška proběhne v baru Bodenbach (cca 2 min chůze).


Více informací o výstavách na UKG se dozvíte na našich stránkách.

Přijďte a nenechte si ujít další architektonický zážitek!
0 komentářů
přidat komentář