Cyklus o mladé české architektuře vol.21 - PROKŠ PŘIKRYL ARCHITEKTI,

v rámci projektu Ukradená galerie, PRAHA

Vložil
Michal Rouha
18.03.2014 13:09
Přednášky

Zveme Vás na 21. díl cyklu o mladé české architektuře, který probíhá v rámci pražské sekce UKRADENÉ GALERIE, kde se představí duo z atelieruPROKŠ PŘIKRYL ARCHITEKTI.Výstava spolu s přednáškou proběhne tento čtvrtek 20. 3. od 21 hod v UKRAmodulu pod Negrelliho viaduktem (na rohu ulic Za Poříčskou bránou a Prvního pluku).

PROKŠ PŘIKRYL ARCHITEKTI

Kancelář založili Martin Prokš a Marek Přikryl v roce 2011 po předchozí spolupráci během studií na FA ČVUT v Praze, kde oba diplomovali v roce 2010 v ateliéru Jana Šépky a Mirky Tůmové.


Ing. arch. Martin Prokš (*1980 v Jihlavě)

Diplomoval v roce 2010 na Fakultě architektury ČVUT v ateliéru Jana Šépky a Mirky Tůmové. Prošel školou Aleny Šrámkové, Petra Hájka a Jana Šépky, 3 roky studoval Pozemní stavitelství na Stavební fakultě ČVUT. Pracoval například v kancelářích Petra Hájka a Tomáše Hradečného.

Ing. arch. MgA. Marek Přikryl (*1983 v Praze)
Diplomoval v roce 2010 na Fakultě architektury ČVUT v ateliéru Jana Šépky a Mirky Tůmové. V roce 2013 dokončil studium na Škole architektury na pražské AVU. V rámci pobytů v zahraničí pracoval v kancelářích Productora v Mexico City a Renzo Piano Building Workshop v Janově. V Praze spolupracoval s ateliérem Aulík-Fišer a Šépka architekti. Vedle architektonické praxe spolupracuje na krajinářských site-specific projektech s Janem Trejbalem.

Více informací o výstavách na UKG se dozvíte na našich stránkách.

Přijďte a nenechte si ujít netradiční architektonický zážitek!

Zdraví tým UKG
0 komentářů
přidat komentář