INSPIRACÍ MŮŽE BÝT COKOLIV!

Vložil
Tisková zpráva
26.11.2013 07:10
ARCHTILES s.r.o.

Španělský výrobce interiérových glazovaných keramických obkladů a dlažeb APARICI aktuálně nabízí dvě nové, velmi zajímavé produktové řady. První z nich je Vanguard inspirovaná romantismem, uměleckým stylem z počátku 19. století.

Vanguard

Dekorativní umění a romantický styl spolu s moderním pojetím současnosti vytvoří prostor osobitého a exkluzivního šarmu. Působí zdánlivě chaotickým dojmem, ale přesto na první pohled zaujme originalitou a vřelostí. Barevné kombinace působí atraktivně a svěže. Majolikový vzor, který je zastoupený hnědou, béžovou, modrou a bílou barvou, vypadá, jako by vypadl ze starých časů. Teplé odstíny barev a krásný ornament vyvolávají příjemné emoce.

Na fotografiích vidíte, že krásu a originalitu starodávných ornamentů podtrhují příjemné barvy. Doplňky v přírodním stylu nechají vyniknout kráse a složitosti vzorů, které vzbuzují pocity nadčasové výjimečnosti.

Vanguard

Druhá produktová řada, kterou vám nyní představujeme, Moving, odráží životní styl 21. století. Moderní design vytváří v prostoru nezaměnitelný styl, který je umocněný pocitovou rozmanitostí prvků, evokující pohyb. Série nabízí velké množství kreativních možností, které ještě víc podtrhnou silnou a osobitou atmosféru. S jednoduchými doplňky interiér navozuje osobitý a výrazný dojem.

Moving

APARICI je jedním z největších výrobců interiérových glazovaných keramických obkladů a dlažeb ve Španělsku. Nabízí širokou škálu keramických produktů v mnoha variantách a velikostech, které jsou v souladu s moderními trendy ve světě bytového designu. Keramické produkty značky APARICI vynikají nejen špičkovým designem, ale také vysokou technologickou kvalitou, a proto je možné jejich využití v interiérech, exteriérech, například jako fasádní obklady, i v komerčních frekventovaných provozech.

Moving

Další realizace najdete na našich stránkách www.archtiles.cz. Hledáte-li konkrétní informace nebo máte-li jinou představu o volbě materiálu pro váš projekt, neváhejte se na nás obrátit na telefonním čísle 730 516 751 nebo e-mailu info@archtiles.cz. Rádi vám poskytneme více informací.
0 komentářů
přidat komentář

Související články