POKOJE - přehlídka mladé architektury

Zdroj
containall
Vložil
Tisková zpráva
14.10.2013 13:35
Ve dnech 18. - 20.10. se uskuteční přehlídka mladé architektury - POKOJE. Můžete se těšit na několik desítek mladých studií a architektů, kteří Vám představí svoji práci pomocí modelů, projekcí a vizualizací.

První edice přehlídky POKOJE se bude konat v unikátním prostředí v současnosti nepoužívaného domu v ulici Cihelná 4 na Malé Straně. V domě se nachází 46 pokojů, z nichž přes 30 bude věnováno architektuře. Studia se nebudou prezentovat pouze svými návrhy, ale budou se snažit zaujmout návštěvníky také specifickou úpravou svého pokoje. Vznikne tak rozmanitá a originální směsice stylů a nápadů.

Mezi architektonické ateliéry a uskupení, které u nás uvidíte, patří xtopix, ting architects, quest architects, mu:n, homostudio, neolokátor, Petr Janda, mimosa architekti, by architects, coll coll, anarch architekti, trevisan atelier, Raketoplán, ÚRM, 23 studio, Raketoplán, studenti FAČVUT, Domy jinak, atelier Povětroň, Manua, edit!, The builders, Nacházel architekti, monom, progres atelier, archwerk, inform, Prokšpřikryl architekti, atelier Vltava, studenti FA VUT.

Ve zbylých 8 místnostech pro Vás budou připraveny 2 bary, kavárna, bistro s občerstvením, kino s dánskými dokumenty, přednáškový sál a 2 taneční parkety, kde se můžete těšit na DJs z Radio Wave, breakbeat.cz, Tea Jay Ivo a další.

VSTUPNÉ: 70,- / 50,- do 26 let

info: https://www.facebook.com/prazskepokoje
0 komentářů
přidat komentář

Související články