Illuxtron – holandská LED svítidla s evropským standardem kvality

Vložil
Tisková zpráva
10.08.2013 09:15
EXX s.r.o.

Holandská společnost Illuxtron má za sebou více než 25 let zkušeností s vývojem svítidel pro globální zákazníky OEM (angl. Original Equipment Manufacturer). V současnosti se  Illuxtron soustředí na vlastní produkci a nabízí řadu LED svítidel z vlastního vývoje.
Při výrobě jsou používány pouze materiály nejvyšší kvality a všechny produkty jsou mnohonásobně testovány, aby výsledek uspokojil nejnáročnější zákazníky.

Kuchyně 4 000 K

Illuxtron je v čele používání nových LED technologií na trhu a své produkty průběžně inovuje, aby byly v souladu s nejvyššími standardy.
K nejúspěšnějším produktům společnosti patří jednoznačně interiérové downlighty jak vestavné do podhledu, tak přisazené ke stropu.
Všechny downlighty Illuxtron jsou vybaveny kvalitními patentovanými čipy CREE True White a jsou kompatibilní s většinou stropních systémů. Pro výměnu za stávající konvenční downlighty je k dispozici navíc korekční adaptér pro větší výřezové otvory. Tím je zajištěna snadná výměna bez nutnosti oprav stávajících podhledů.

K dalším výhodám těchto svítidel patří:
-    vysoký měrný výkon
-    index barevného podání Ra 95 (CRI)
-    dlouhá životnost (70.000 hodin)
-    záruka 5 let
-    kompletní příslušenství pro instalace
-    s DALI, 1-10V
-    kompatibilita s většinou stropních systémů
-    malá zápustná hloubka
-    stálost barvy světla
-    kvalitní čipy CREE
-    jednoduchá montáž

Aplikační oblasti pro downlighty Illuxtron jsou pro model CURION kancelářské prostory (UGR nižší než 19) nebo pro modely LINEA, FABIO, FLUXE pak komunikační prostory (chodby, schodiště), zázemí (kuchyňky, denní místnosti, sociální zařízení) a aktuálně pak obchodní a nákupní centra díky vysokému barevnému podání Ra (pasáže, foodcourty, obchodní jednotky a zázemí).
V nabídce downlightů jsou jak svítidla s pevně nastavenou barevnou teplotou, tak svítidla s možností vlastního nastavení teploty ve třech hodnotách: 2 700 K, 3 000 K,  4 000 K.
Oficiálním distributorem společnosti Illuxtron pro Českou republiku je EXX s.r.o.

Katalog produktů (PDF)
0 komentářů
přidat komentář

Související články