Nově můžete hrát o stylový iPod touch 5. generace a získat vouchery do lázní!

Vložil
Tisková zpráva
02.11.2012 14:00
Pokud patříte k zákazníkům společnosti RWE, můžete nově hrát o stylové iPody touch 32GB 5. generace, a navíc získat voucher na wellness a lázeňské pobyty od serveru Spa.cz v hodnotě 350 Kč. POZOR: soutěž končí 31. 12. 2012!

Jak se do soutěže můžete zapojit? Nemusíte dokupovat další služby nebo prodlužovat smlouvu. Postačí, když se zaregistrujete do aplikace RWE ONLINE SERVIS, která je zdarma a slouží zákazníkům k jednodušší správě účtu za plyn či elektřinu. Získáte tak lepší přehled o svých službách a fakturách, a navíc můžete vyhrát skvělé ceny.

Co konkrétně vám RWE ONLINE SERVIS nabízí? Především umožňuje nepřetržitou správu účtu za energie - 24 hodin denně po 7 dnů v týdnu. Jako zákazník máte možnost aktivně spravovat své účty za energie, kontrolovat zaplacené zálohy a faktury nebo přímo on-line uzavřít novou smlouvu na výhodnou elektřinu od RWE.

Navíc nyní můžete vyhrát již zmiňovaný iPod touch 32GB 5. generace a získat voucher v hodnotě 350 Kč na lázeňské a wellness pobyty od Spa.cz. Neváhejte, zdarma můžete získat neuvěřitelně mnoho. Soutěž o iPody touch probíhá jen do 31. 12. 2012. Nepromarněte svou šanci.

Více informací na os.rwe.cz.
0 komentářů
přidat komentář