Svátek dřeva představí pět jedinečných domů aneb DOMESI WOOD WEEKEND

Vložil
Pavlína Drbálková
31.10.2012 09:40
AGROP NOVA a.s. (NOVATOP)

Všichni, kteří se zajímají o dřevostavby a moderní architekturu ze dřeva, se mohou těšit na první listopadový víkend. Ve dnech 3. – 4. 11. 2012 si v rámci Domesi Wood Weekendu budou moci prohlédnout celkem pět staveb z dílny Architektonického studia Domesi .


Další příležitost vidět stavby z NOVATOPu!


Centrem všeho dění se stane Domesi Concept House (Futura Freestyle) v Pulečném v Libereckém kraji. Moderní pojetí architektury tohoto domu se doplňuje s interiérem, který je převážně tvořen přiznanýni panely NOVATOP. Historie Futury Freestyle začala už na veletrhu Dřevostavby 2011, kde se stavěl její skelet. Následně byla postavena jako Domesi Concept House a již rok umožňuje široké veřejnosti bydlení na zkoušku nebo-li „testovací jízdu“ v moderní dřevostavbě se vším všudy.

Tento dům si v rámci Domesi Wood Weekendu budou moci návštěvníci prohlédnout mezi 10 a 17 hodinou nejen zvenku, ale i zevnitř. Po 17. hodině budou mít přímo na místě jedinečnou šanci popovídat si neformálně s oběma architekty, Václavem Zahradníčkem a Pavlem Horákem, koupit si knížky o dřevěné architektuře a interiérové doplňky z dílny Domesi Design.

Více informací o možnosti jak si Futuru Freestyle v Pulečném pronajmout/ vyzkoušet naleznete na www.domesiconcepthouse.com
Kde se nachází?: 50°11’32.743″N, 14°22’51.673″E

Futura Neo se chystá na svou premiéru

Studio Domesi připravuje také jedno překvapení. Poodhalí koncept nového typového domu s pracovním názvem Futura Neo, který bude mít svou premiéru na jaře příštího roku.

Na návštěvu nejen do Pekla
Zájemci budou moci v rámci Domesi Wood Weekendu navštívit také rodinný dům v Pekle v Josefově Dole. Zvenčí si pak budou moci prohlédnout další tři domy, které společnost Domesi v tomto regionu postavila, jednu v Roprachticích u Semil a další na Českolipsku v obcích Prysk a Cvikov. (Dům v obci Prysk je také postaven z panelů NOVATOP.)

Pro další informace kontaktujte organizátora akce: Domesi/ Prodesi: Petra Wagnerová, p.wagnerova@prodesi.cz, tel.: 607/104 354
0 komentářů
přidat komentář

Související články