PechaKucha Night Ústí nad Labem #3

Zdroj
PKNÚ
Vložil
Tisková zpráva
04.10.2012 21:35
Výstavu OBJEKTiVNĚ v ústecké Galerii Emila Filly chystá velkolepé zakončení. V předvečer jejího posledního dne se její zlaté dveře otevřou dalšímu pokračování PechaKucha Night Ústí nad Labem. Čtyři vystavující muže – Roberta Vlasáka, Jana Krtičku, Jana Proška a Libora Novotného – tak doplní 10 vystupujících se svým příspěvkem na téma ‚MUŽI-OBJEKTY‘. Jaký může být vztah mužů k objektům, případně k mužům jako objektům, nám na ploše 6 minut 40 vteřin poví například designéra tramvají a erotických pomůcek v jedné osobě Anna Marešová, architekti Martin Rajniš a Martin Kloda, ústecká sládková Martina Valterová nebo i vystavující Jan Prošek. Začínáme v úterý 9.10.2012 ve 20.20h.

Večer bude patřit těmto: Pavel Barták, Anna Marešová, Pavla Jenková, skupina Posedlí, Martin Rajniš, Martin Kloda, Jan Prošek, Jozef Mrva, Lukáš Malák a Rudolf Matějček, Martina Valterová.

Tradiční pauzu na pivo obstará bar Mumie a hudebního vystoupení se zhostí Ticho De Beige. Autorkou grafiky tohoto večera je Lucie Muchovičová.

Akce se koná ve spolupráci s ‚TOP týden grafického designu v Ústí nad Labem‘, kterou pořádá Inkubátor Předlice.

PechaKucha Night je celosvětový fenomén prezentací umělců, architektů, designérů a tvůrčích lidí obecně. Pochází z Tokia, kde se první takový večer konal v roce 2003. Od té doby se tento formát rozšířil do více jak 560 měst po celém světě, v Ústí nad Labem jej pořádáme od 12.4.2012, pokaždé tematicky zaměřený podle probíhající výstavy. Každý mluvčí má k dispozici 20 obrázků a každý z nich může komentovat na ploše 20 vteřin, 6 minut a 40 vteřin ho tak dělí od nástupu jeho následovníka.


PechaKucha Night Ústí nad Labem - Umění, design, architektura a život ve formátu 20x20!

Více informací >
0 komentářů
přidat komentář

Související články