Zjistěte, jak bude vypadat vaše nová střecha

Ruukki představuje nový návrhový nástroj, který pomůže zákazníkům lépe vybrat střešní krytinu.

Vložil
Tisková zpráva
24.09.2012 06:00
V segmentu ocelových (plechových) krytin je jednou z předních evropských společností Ruukki, dříve známá pod značkou Rannila. Hlavním krédem tohoto finského výrobce střešních systémů je poskytnout zákazníkovi kvalitní produkty a služby, které pomohou při stavbě či rekonstrukce rodinného domu zcela zapomenout na starosti běžně související právě s výběrem a instalací nové střešní krytiny.

Proto Ruukki na svých internetových stránkách www.ruukkistrechy.cz představila nový nástroj "Navrhněte si střechu snů". Tato aplikace umožňuje potenciálním zájemcům o střešní krytiny zjistit, jaké je portfolio střešních produktů této společnosti a jednoduchou formou si prohlédnout konkrétní střešní krytiny v různých barvách na odlišných typech rodinných domů. Zákazník tak získá jasnou představu, jaké typy střešních krytin a doplňků budou na jeho domě vypadat nejlépe.



"Nástroj Navrhněte si střechu snů od společnosti Ruukki slouží jako vizuální pomůcka a poskytuje poměrně realistický obraz toho, jak vypadají profily Ruukki na různých typech rodinných domů. Rozdíly jsou samozřejmě nejen v barvách, ale také ve tvarech. Nástroj tak značně usnadňuje rozhodnutí o koupi výrobku,"
říká Mika Autio, Marketing Development Manager oddělení střešních krytin v Ruukki.

Potenciální zákazník si může vybrat typ domu a střechy z nabízených možností ve vizualizačním nástroji. Dále barvu doplňků, požadovaný typ krytiny a také barvu okapového systému a střešní krytiny. K dispozici je celá škála modelů a barevných odstínů z portfolia společnosti Ruukki. Pro celkové dokreslení návrhu můžete volit také barvu vnějších stěn domu. 

Vyzkoušet si tento nástroj můžete na www.ruukkistrechy.cz/Navrhnete-si-strechu-snu

V současné době můžete také využít výrazného snížení ceníkových cen vybraných střešních krytin a získat tak 10 let záruky zdarma. Jedná se vlastně o "záměnu" povrchových úprav, kdy např. za cenu střešní krytiny Monterrey Plus s povrchovou úpravou Purex a zárukou 40 let získáte model Monterrey Premium s povrchovou úpravou Pural Matt a zárukou 50 let. Více informací na www.ruukkistrechy.cz
0 komentářů
přidat komentář