Pozvánka na workshop Dřevěné struktury - Brno 2012

Zdroj
SOFA / Nela Gottvaldová
Vložil
Tisková zpráva
09.06.2012 10:35
Martin Rajniš

Na vyzvání SOFA se prof. Ing.arch. Martin Rajniš zavázal koncipovat a vést workshop Dřevěné struktury. Workshop se koná 10. až 18.6. 2012 na dvoře fakulty.

Motto a cíl workshopu: Ve všech fázích práce se studenti do hloubky seznámí s různými aspekty stavby. Při práci se zároveň vytvoří silný a soudržný team, schopný spolupracovat při poměrně složité dělbě prací. Po určitou dobu vznikne pracovní atmosféra připomínající reálnou středověkou stavební huť.
Cílem workshopu bude výroba dřevěného objektu na dvoře FA. Dřevěná struktura je stavebnicí. 10. - 13. dubna 2012 proběhl obdobný workshop vedený prof. Rajnišem na Catholic University of America (CUA) we Washingtonu D.C. v USA. Formát workshopu se v zahraničí osvědčil. Zájem o obdobné akce projevily již další české, rakouské a německé univerzity. Fakulta architektury VUT v Brně se stane iniciátorem této mezinárodní spolupráce a přispěje tak k postupnému návratu české architektury do evropského kontextu.

Způsob přihlášení: Motivační dopis na sofa@fa.vutbr.cz do - stručně napiš, proč bychom měli vybrat právě tebe a jaké máš zkušenosti v práci se dřevem. Termín: 1.6.2012 do 23:59 hodin. Součástí přihlášky bude platba 500 Kč. V rámci workshopu bude několikrát zajištěno stravování (oběd, večeře), účastníci budou v předstihu informováni. Bližší informace najdete zde.
0 komentářů
přidat komentář

Související články