Proč se starat o střechu, od toho tu jsou jiní!

Vložil
Tisková zpráva
16.04.2012 01:00
Donedávna dominovaly na trhu střešních krytin betonové a keramické tašky. V poslední době se do popředí kvůli svým vlastnostem stále více prosazují lehké ocelové střešní krytiny s lakoplastovou úpravou, které nahrazují azbestové a bitumenové krytiny. Jednou z prvních společností, která ve Finsku vyvinula a začala vyrábět v 70. letech nové lehké ocelové krytiny, byla společnost Rannila patřící do skupiny nadnárodního koncernu Rautaruukki. Dnes jsou krytiny ve všech zemích Evropy známy pod značkou Ruukki. Důvodů, proč si ocelové střešní krytiny Ruukki získávají stále více zákazníků, je hned několik.

1. Kompletní systém
Ruukki není jen výrobce střešních krytin, ale take výrobce kompletního příslušenství, které se dodává ve stejných barevných odstínech a kvalitě jako samotná krytina.

2. Odborný servis
Součástí nabídky společnosti Ruukki je také cenová kalkulace zdarma, zaměření vaší střechy a zajištění kladečských plánů střechy.

3. Doprava zdarma
Střešní krytinu Vám na stavbu bezplatně dovezou a složí pomocí hydraulické ruky, proškoleným řidičem. Vykládka je tak rychlá a bezpečná.

4. Profesionální montáž
Společnost Ruukki vám doporučí odborně proškolenou realizační firmu a dodá detailně zpracované montážní návody. Montáž je navíc rychlá, což je způsobeno pokládkou velkého množství krytiny (až 9 m²) najednou, kotvením krytiny pomocí speciálních šroubů s EPDM těsněním a systémem kompatibilního lemování, které celou montáž usnadní.

5. Nová střecha bez starostí
A pak už nezbývá nic jiného, než si užívat novou střechu, která má nulovou nasákavost, vysokou životnost a je odolná vůči mechanickému poškození, korozi a UV záření. Pokud se rozhodnete pro Ruukki, zvolíte si jednodušší život s dokonale odolnou střechou. Nabízena je totiž výjimečná garance kvality - pravá finská ocel a unikátní Ruukki know-how vám garantují záruku až 50 let.

Svěřte své starosti se střechou do naší ruukki a využijte novou akční nabídku - více informací na www.ruukkistrechy.
0 komentářů
přidat komentář