Port Kratochvílovci

Port Kratochvílovci
Dodavatelé:ATC Stavební s.r.o., Zakázkové Truhlářství Urban
Adresa: V Přístavu 1586/2, Holešovice, Praha, Česká republika
Investor:Kratochvílovci s.r.o.
Projekt:2015
Realizace:2016
Užitná plocha:130 m2


Nábřežní lokalita, slepé rameno řeky Vltavy v bývalém přístavišti, v Praze – Holešovicích. Dynamicky se rozvíjející oblast, kde novostavby vstupují do dialogu s historickými objekty. Přístavní atmosféra se vším, co k ní patří. V přízemí, na nároží jedné z novostaveb, přímo na nábřeží, se nachází řešený prostor – 130 m², kam je nutné umístit řadu požadovaných funkcí – prodejnu vín a ušlechtilých destilátů z celého světa, kancelář se zázemím, prostor pro degustaci a sklad.
Zalamovaná polopříčka uprostřed místnosti, socha, která svým tvarem prostor člení na požadované části, tvořená horizontálními liniemi polic z vrstvené překližky dýhované světlou břízou a lahvemi destilátů a vín. Podél stěny s okny – lavice, křesílka a stolky pro degustaci. Pracovní stůl ze starých dubových fošen a černé kovové konstrukce. Černé stěny, nezakrytý betonový strop, podlaha z leštěného betonu a průmyslová svítidla.
To všechno dohromady = PORT KRATOCHVÍLOVCI – showroom a sídlo firmy, místo kam obchodní zástupci zvou na ochutnávku své klienty, místo které voní přístavem, exotickými víny a kořalkou.
Atelier 6, s.r.o.
0 komentářů
přidat komentář

Více staveb od Atelier 6, s.r.o.