Ukázkový byt v rezidenci Vltava

Ukázkový byt v rezidenci Vltava
Spoluautor: Jana Šandallová
Adresa: Rohanské nábřeží, Karlín, Praha, Česká republika
Investor:KORTA Prague, a.s. / člen skupiny Horizon Holding
Projekt:2014
Realizace:2015
Užitná plocha:83 m2


Interiér, který vypráví podmanivý příběh. Tak by se dala ve stručnosti charakterizovat nejnovější realizace Ateliéru Kunc Architects v pražském Karlíně. Zde vznikl interiér ukázkového bytu Rezidence Vltava, moderního bydlení na břehu řeky. 
 
Radost z bydlení — Klienti Ateliéru Kunc Architects jsou různí, stejně jako domy a interiéry, které pro ně ateliér pod vedením Michala Kunce vymýšlí a realizuje. To, co ale všechny realizace spojuje, je dobrý pocit ze spolupráce a perfektní výsledek: byt nebo dům, ve kterém je radost bydlet. To je hlavní motto AKA, „bydlet jako o dobré dovolené“. „Rozumíme totiž nejenom domům a bytům, ale taky od začátku jakékoliv spolupráce pečlivě nasloucháme jejich budoucím majitelům. Povídání si, to je základ všech příběhů. V tomto duchu jsme také navrhli ukázkový byt Rezidence Vltava,“ říká architekt Michal Kunc.

Rezidence Vltava — Velkorysé a originální designové řešení a vysoký standard vnitřního vybavení. Tak je koncipovaný bytový projekt Rezidence Vltava developerské skupiny Horizon Holding. „Projekt, pro který jsme v našem ateliéru navrhli a do detailu zrealizovali ukázkový byt, se nese v našem oblíbeném designu Nordic style a podtrhuje tak celkový koncept Rezidence Vltava. Tu charakterizuje světlo, prostor a harmonie jako hlavní hodnoty při dotváření nejhezčích částí Rohanského ostrova,“ dodává Michal Kunc.
Ateliér Kunc Architects, jež je známý také svým inovativním konceptem landscape office, navazuje touto realizací interiéru na řadu předchozích rezidenčních projektů, plných poetiky a propojení exteriéru s interiérem.

Projekt Rezidence Vltava nabízí celkem 105 nových bytů.
10 komentářů
přidat komentář
Předmět
Autor
Datum
...
Daniel John
21.04.15 10:42
..."Známe z televizní reklamy"
šakal
22.04.15 12:54
bydlení
raval
22.04.15 05:03
Reakce
Jeník
24.04.15 08:28
Ad Reakce:
25.04.15 07:49
zobrazit všechny komentáře

Více staveb od ATELIER KUNC architects, s.r.o.