Aichisushi Restaurant

Aichisushi Restaurant
Interiér a korporátní design japonské sushi resturace Aichisushi v centru Prahy, která se nedávno otevřela veřejnosti, navrhl architekt Kryštof Blažek ze studia minio. Z ulice je vidět barový pult, na kterém se před zraky hostů připravuje čerstvé sushi, a několik vyšších stolků se židlemi. Zadní místnost poskytuje komfortní sezení pro zhruba třicet lidí.
Podlahu restaurace tvoří beton v barvě mořských řas či tmavých oliv.
Stmívatelné volně visící žárovky, na zakázku vyrobené dřevěné lustry a hexagonální podhledové osvětlení ve schématickém tvaru prefektury Aichi doplňují umírněnou světelnou hladinu celého podniku. Zmíněný hexagonální tvar stropního osvětlení se objevuje i u dalších doplňků interiéru, stejně jako v korporátním designu restaurace.
Útulnou domáckou atmosféru doplňuje dřevěný obklad dvou stěn v černé barvě připomínající ohořelé uhlíky i náhodně rozmístěné polstrované židle různých tvarů, autorů a typů dřeva.
Použité materiály, sladěná barevná kompozice a celková světelná atmosféra restaurace Aichisushi v návštěvnících zaručeně vyvolají chuť k jídlu.
0 komentářů
přidat komentář

Více staveb od minio