Nový koncept poboček České spořitelny PREMIER

Nový koncept poboček České spořitelny PREMIER
Spolupráce:Petr Macháček, Michaela Valíčková, Kamila Loupancová
Adresa: Budějovická 1518/13, Michle, Praha, Česká republika
Investor:Česká spořitelna, a.s
Projekt:září 2010
Realizace:duben 2011


Ateliér ASGK Design je autorem interiéru poboč- kové sítě Česká spořitelna PREMIER, která je určená pro nejnáročnější klientelu České spořitelny a.s.
V dubnu letošního roku byla otevřena první pobočka České spořitelny PREMIER v novém designu v budově Trianon v Praze 4. Následovalo otevření nové pobočky v Ostravě. Nyní probíhá příprava realizace redesignů 3 stávajících poboček v lokalitách Praha 1, Praha 5 a Brno a buduje se nová pobočka na Praze 1 v paláci Rytířská.

koncepce:
Nová koncepce prostor České spořitelny Premier vychází z hodnot, které jsou pro cílovou skupinu prémiových klientů banky charakteristické – profesionalita, cílevědomost, individualizmus, exkluzivita, úspěch a progres. Nejedná se pouze o pobočku, která poskytuje služby osobních Premier bankéřů na špičkové úrovni, ale i o diskrétní místo pro setkávání. Prémiový klienti mohou prostory pobočky využít i pro vlastní pracovní a soukromé schůzky v celé pobočkové síti, nebo si sem mohou zajít na kávu a přečíst si denní tisk v lounge.

Design interiéru vychází z průzkumů implicitního vnímání dané cílové skupiny klientů. Pro tento typ poboček je charakteristický vyšší standard použitých materiálů a mobiliáře (povrchy, atypický nábytek, osvětlení), živá vzrostlá zeleň a velkoplošné fotografie potištěné na napnuté akustické membráně.
Motivy fotografií zachycují neotřelým způsobem momenty ze života prémiového klienta a jsou nedílnou součástí poselství banky „Záleží nám na kvalitě Vašeho života.
0 komentářů
přidat komentář

Více staveb od ASGK Design, s.r.o.