"Dům má připomínat místo, kde trávíte dobrou dovolenou."

Architektonické studio specializující se na moderní rodinné domy a stylové interiéry. Návrhům a realizacím moderních domů a interiérů se věnujeme s maximálním osobním nasazením protože nás architektura baví, chceme jí dělat naplno, s láskou, je to krásná věc, způsob myšlení, životní styl... Profilujeme se jako boutique studio s osobním přístupem, s projekty, které jsou originální, které mají svůj příběh a duši. Není důležité, jaké značky použijeme, ale jakou atmosféru a jakou kvalitu života vytvoříme. Je to krásné povolání a poslání. Tím, že vytváříme místo, kde se žije, pomáháme lidem žít krásnější život… Navrhujeme a realizujeme domy a interiéry na klíč, od zadání až po celkovou realizaci. Ateliér se zabývá komplexním řešením komerčních i soukromých staveb, rodinných domů, interiérů a jejich realizací. Ateliér má za sebou mnoho let praxe, velké zkušenosti s individuální klientelou, s jejich potřebami a zájmy. Máme zkušenosti s realizacemi moderních atypických rodinných domů, od první skici přes návrh, kompletní projektovou dokumentaci, inženýring, až po vlastní realizaci. Splněným snem za naši práci je ocenění nejvyšší - interiér roku v České republice - GRAND PRIX 2004. Realizujeme sny našich klientů.

Naše služby
Provádíme zakázky v celé šíři, tj. od první skici přes projekt až po realizaci. Zabýváme se komplexním řešením
komerčních i soukromých staveb, rodinných domů, interiérů a jejich realizací, na klíč pro naše klienty.
Ideální variantou je pro nás tvorba celku, tedy vstoupit do projektu již na jeho počátku, např. výběrem vhodné parcely, a provázet projekt až do jeho závěru, do realizace. Od první skici po dům na klíč.

Návrh rodinného domu
Každý člověk je jiný a stejné je to i s domy. Každý náš dům je originál, vytvořený někomu přesně podle jeho potřeb. Každý si představuje svůj dům jinak, každý má jiné potřeby a představy. My vám navrhneme dům jenom pro vás, podle vašich představ a přání. Pokud nemáte vhodný pozemek, pomůžeme vám nalézt ideální místo pro stavbu domu. Máte pozemek a žádný dům, který jste viděli, nebo vám někdo navrhl, nebyl odrazem vaší duše? My vám dokážeme, že to jde. Od prvního konceptu až po realizační projekt s Vámi projedeme tvorbu domu tak, aby tento proces pro Vás nebyl stresující, ale aby byl zábavou, na jejímž konci je odměna v podobě rodinného domu, který budete milovat. Protože dům, to je pro nás hlavně bydlení, a bydlení, to je domov.

Interiér, návrh a prováděcí projekt
Návrh interiéru je detailní prací, která zpracuje projekt do posledního dílčího detailu. Na počátku je koncept, který určuje hlavní myšlenku celému interiéru, materiálové řešení, výběr jednotlivých prvků, až po detailní rozkresy atypických součástí. Rádi vám předvedeme míru detailu, kterou se zabýváme. Všechny naše interiéry si realizujeme na klíč s našimi vyzkoušenými subdodavateli.

Exteriér, zahrada, návrh a prováděcí projekt
Návrh samotného domu vychází z naší filozofie, kdy dům tvoříme zevnitř ven. Z dobře navržené dispozice, určující budoucí podobu bydlení vznikne dům. Dobře bydlet je pro nás to nejdůležitější. Proto přikládáme velkou váhu propojení exteriéru s interiérem, se zahradou.
Prováděcí projekt stavby od nás obsahuje mimo všech nezbytností také výpočty celkové ceny realizace, její případnou optimalizaci a samozřejmě dotažení projektu do kompletní realizace. Jak samotného domu, tak interiéru a zahrady.

Realizace na klíč
Tím že budeme dům navrhovat, dostáváte od nás i to, že dům i zrealizujeme. Co jsme si společně nakreslili, to si i postavíme. O celém procesu navrhování, projektování a realizace na klíč si s Vámi rádi popovídáme u nás v ateliéru nad dobrou kávou.

Realizace a projekty